Imitatio Christi/Urmând pe Hristos, Thomas A. Kempis

15,00 lei

De ce trebuie să citești această carte?

  • Vei descoperi îndemnuri practice referitor la viața uceniciei.
  • Vei învăța ce înseamnă să fii cu adevărat ucenicul lui Hristos.

Stoc epuizat

Imitatio Christi carte scrisă de Thomas A. Kempis

„Cartea aceasta este cunoscută sub numele Imitatio Chirsti. Cei mai mulți o atribuie lui Thomas A. Kempis, un călugăr care ar fi trăit în secolul al XIII-lea. Este tradusă în foarte multe limbi și este cea mai răspândită carte în lume, după Biblie. În românește a fost tradusă în 1854 de G. Munteanu, fost membru al Academiei Române.

Cititorul este îndemnat să n-o înghită pe nemestecate, cum s-ar zice, ci să citească pe îndelete, gândind cât mai adânc la cele citite.

Scriptura zice: „Dacă dai peste miere, nu mânca decât atât cât îți ajunge, ca să nu ți se scârbească și sa o verși afară”. Capitolele nu au o strânsă legătură între ele, de aceea citește fără grabă!” – Prefață

În cartea Urmând pe Hristos autorul oferă un îndrumător al uceniciei. Creștinii sunt (ar trebui sa fie) prin excelentă, ucenici. Ucenicii autentici sunt aprigi urmăritori ai lui Hristos. Thomas A Kempis emite principiile urmării lui Hristos.

„Învățătura lui Hristos întrece toate învățăturile sfinților. Cine are Duhul lui Dumnezeu, află în ea mana ascunsă. Mulți aud cuvintele Lui, dar prea puțini se trezesc din amorțeala lor, pentru că nu au Duhul lui Hristos. Cine vrea să înțeleagă Cuvintele Lui și să găsească în ele dulceață trebuie să-și dea toată silința să-și îndrepte viața după viața lui Hristos”. – Extras din primul capitol „Urmează pe Hristos și leapădă deșertăciunile lumii.”

An apariție

Autor

Editură

Format

13 x 20

ISBN

973-9174-19-1

Număr pagini

156

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adauga o recenzie pentru “Imitatio Christi/Urmând pe Hristos, Thomas A. Kempis”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Updating…
  • Niciun produs în coș.