MODALITĂȚI DE PLATĂ

1. Plata ramburs. 

Achitați contravaloarea comenzii cu numerar la ridicarea coletului de la Oficiul Poștal, sau achitați curierului la predarea coletului.

2. Ordin de plată.

După plasarea comenzii vom trimite o factură proformă care poate fi plătită direct în contul nostru bancar prin:

– depunere numerar la bancă

– Ordin de plată online

– Internet banking

Plata se va face în contul:

Titular: Păstrăvanu Daniel Întreprindere Individuală

Banca: Transilvania

Cont: RO45BTRLRONCRT0327944401

Importat!

Vă rugăm să specificați la detalii plată, numărul și data facturii proforme. Coletul nu va fi expediat până nu se trimite dovada plății la adresa contact@book-house.ro Dacă nu se trimite dovada plății, coletul va fi expediat după ce plata va intra în contul nostru bancar.

3. Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Dacă ați ales metoda de plată ” Online prin card bancar „ este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plați.

– Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

– „3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

 Important de știut! – Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Updating…
  • Niciun produs în coș.