TERMENI ȘI CONDIȚII

Acest site este proprietatea Păstrăvanu Daniel Întreprindere Individuală. 

1. Contact:

Păstrăvanu Daniel Întreprindere Individuală

Adresa: str. Titu Maiorescu, nr.5, bl. F37, sc.D, ap. 56, Piatra Neamț, Neamț (sediu social)

Telefon: 0735 371 976

E-mail: contact@book-house.ro

Cod Unic de Înregistrare: 35217216

Nr. de ordine în Registrul Comerțului: F27/1011/2015

Adresa de e-mail pentru raportarea încălcării dreptului de autor și de confidențialitate sesizată pe site este: dataprotection@book-house.ro

Ne dorim o colaborare frumoasă cu toți clienții noștri. Promitem că o să facem tot posibilul pentru ca clienții noștri să fie 100% mulțumiți. Cu toate acestea, în cazul apariției unor probleme și neînțelegeri legate de comanda, plata sau livrarea coletelor, care nu s-au rezolvat telefonic, puteți lua legătura cu Daniel Păstrăvanu, trimițând un e-mail la adresa conciliere@book-house.ro (Solicitarea dvs. va primi un răspuns în maxim 24 h lucrătoare)

2. Datele personale ale clienților:

Confidențialitatea și protecția datelor personale ale clienților sunt protejate de două Legi aplicabile pe teritoriul României:

  • Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.
  • Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.

Librăria online Book-House.ro va stoca și prelucra în condiții de siguranță datele personale ale clienților. Informațiile stocate și prelucrate sunt: nume, prenume, adresa, e-mail, telefon, titluri și număr de cărți comandate. Scopurile prelucrării datelor sunt următoarele: procesarea și expedierea facturii fiscale și a coletelor, realizarea de statistici și marketing/remarketing.

Menționăm faptul că librăria online Book-House.ro va stoca și procesa datele clienților numai pentru scopurile specificate în paragraful anterior. 

Nu sunteți obligat să ne furnizați datele personale, dar refuzul dvs. face imposibilă procesarea, dar mai ales expedierea coletului.

Librăria online Book-House garantează confidențialitatea datelor personale. Menționăm că nu vom divulga nici o informație despre datele personale ale clienților la terțe părți, cu excepția datelor necesare livrării, care vor fi furnizate firmei de curierat sau Poștei Române. Informațiile furnizate terței părți în vederea livrării sunt:

  • În cazul livrării prin Poșta Română: nume, prenume și adresa
  • În cazul livrării prin firma de curierat: nume, prenume, adresă, număr de telefon.

Librăria online Book-House.ro își rezervă dreptul să transmită autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau alte autorități în drept să efectueze verificări în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legislația în vigoare.

În cazul abonării la newsletter, adresa de e-mail furnizată va fi procesată de platforma retargeting.biz, strict în vederea trimiterii de mesaje informative cu noutăți, promoții etc. Abonatul are posibilitatea de a de dezabona oricând dorește.

Librăria online Book-House.ro NU încurajează trimiterea inutilă a mesajelor prin e-mail sau sms. În cazul în care clientul consideră abuzive mesajele primite, este rugat să trimită o sesizare la adresa de e-mail contact@book-house.ro

3. Limitele accesului la site:

Librăria online Book-House.ro ne restricționează accesul niciunei persoane pe site. Vizitatorii pot vizita site-ul fără a fi constrânși în vreun mod să furnizeze date personale.

Librăria online Book-House.ro oferă posibilitatea plasării unei comenzi, fără a fi nevoie de creerea unui cont. În cazul în care utilizatorul dorește să creeze un cont, acesta trebuie să furnizeze o adresă de e-mail validă. Creerea de conturi multiple prin folosirea adreselor de e-mail false va fi considerată tentativă de fraudă și abuz. În aceste situații, librăria online Book-House.ro își rezervă dreptul de a restricționa înregistrarea conturilor, și de a onora comenzile venite de pe aceste conturi.

4. Despre comenzi:

Dacă ați finalizat o comandă pe site-ul www.book-house.ro denotă faptul că ați fost de acord cu termenii și condițiile, politica de garanție, politica de retur, politica de utilizare Cookie-uri și confidențialitatea datelor.

Librăria online Book-House nu constrânge utilizatorii să comande de o valoare minimă. Expediem toate coletele indiferent de valoarea comenzii.

Prețul final al unei comenzi plasate pe site este alcătuit din: prețul produselor + prețul livrării. Clientul are obligația de a plăti în totalitate prețul unei comenzi. Excepție fac cazurile când, Book-House.ro se angajează să suporte cheltuielile de expediție.

În cazul în care utilizatorul consideră că a comandat greșit sau că dorește să renunțe la comandă, poate anula comanda printr-un e-mail la adresa contact@book-house.ro. Dacă coletul a fost deja plasat spre expediție, anularea nu mai este posibilă. Coletul poate fi returnat doar dacă se respectă politica de retur.

5. Politica de garanție:

Librăria online Book-House.ro este responsabilă de expedierea unor produse defecte. Dacă clientul primește cărți rupte, murdare, coperți defecte etc. poate face o sesizare la adresa contact@book-house.ro în maxim 24 ore de la primirea coletului, trimițând o fotografie a produsului defect. Sesizarea va primi un răspuns în maxim 48 de ore lucrătoare. Produsul defect va fi înlocuit sau se va vira în contul bancar al clientului contravaloarea produsului.

Referitor la acest aspect precizăm următoarele:

  • Sesizările făcute după 24 h de la primirea coletului nu vor fi luate în considerare.
  • În cazul înlocuirii produsului, cheltuielile de expediție sunt suportate de librăria Book-House.ro.

6. Politica de retur:

Conform OG 34/2014 clientul are posibilitatea de a returna produsele comandate în maxim 14 zile calendaristice de la recepționarea acestora. Librăria online Book-House.ro oferă clienților posibilitatea de a returna produsele comandate în maxim 30 de zile lucrătoare.

Conform Legii, clientul nu este obligat să enunțe motivul returului. Dar, menționând-ul vom fi mult mai vigilenți pe viitor pentru a evita asemenea situații neplăcute. Librăria online Book-House.ro va suporta cheltuielile de expediție a unui retur/an. Dacă clientul face mai multe retururi/an, va suporta cheltuielile de expediție.

7. Copyright:

Tot conținutul site-ului www.book-house.ro (texte, imagini, scripturi etc.) este proprietatea Păstrăvanu Daniel Întreprindere Individuală și a furnizorilor/colaboratorilor. Tot conținutul site-ului este protejat de Legea pentru protecția drepturilor de autor și de legile referitoare la proprietatea intelectuală. Folosirea fără acordul Păstrăvanu Daniel Întreprindere Individuală a informațiilor din conținutul site-ului se pedepsește conform legilor în vigoare.

Updating…
  • Niciun produs în coș.